PRODUCTES DE TEMPORADA

SEASONS


El nom del restaurant Seasons (terme anglès que significa ‘estacions de l’any’ i ‘temporada de cultiu’) és el reflex de la importància que adquireix el producte de temporada en aquest espai gastronòmic. La filosofia de cuina del restaurant Seasons està clarament enfocada a respectar la temporalitat del producte, un producte fresc i de proximitat.Aprofitar les qualitats pròpies del producte és una de les nostres premisses, d’aquí que tinguem un hort particular on cultivem verdures i fruites que acaben a la nostra carta. L’objectiu és utilitzar els productes típics de cada estació i esprémer les seves qualitats, destacant el sabor, la textura i la frescor mitjançant tècniques innovadores.

PRODUCTES DE TEMPORADA

SEASONS


El nom del restaurant Seasons (terme anglès que significa ‘estacions de l’any’ i ‘temporada de cultiu’) és el reflex de la importància que adquireix el producte de temporada en aquest espai gastronòmic. La filosofia de cuina del restaurant Seasons està clarament enfocada a respectar la temporalitat del producte, un producte fresc i de proximitat.Aprofitar les qualitats pròpies del producte és una de les nostres premisses, d’aquí que tinguem un hort particular on cultivem verdures i fruites que acaben a la nostra carta. L’objectiu és utilitzar els productes típics de cada estació i esprémer les seves qualitats, destacant el sabor, la textura i la frescor mitjançant tècniques innovadores.

CREATIVITAT AMB MIRADA AL PASSAT

CREATIVITAT AMB MIRADA AL PASSAT

CUINA DE RECORDS


La cuina del restaurant Seasons és, sobretot, una cuina de records. És sinònim de viatjar al passat, redescobrir el sabor dels orígens, retornar als aromes que impregnaven les cases dels nostres avantpassats i recuperar, també, el seu objecte entre els fogons: fer gaudir a qui donem menjar.Aquesta reivindicació de la cuina de records arriba al restaurant Seasons amb les elaboracions creatives, les interpretacions modernes i les tècniques d’avantguarda que el xef Xavi Fernàndez empra en els seus plats.En aquest sentit, Xavi Fernàndez s’identifica amb el xef Santi Santamaria, defensor de la cuina tradicional que conviu harmoniosament amb tècniques de la cuina moderna.Mirem al passat per recuperar els sabors autèntics i, també, per seguir indagant en la cuina de records. Una mirada retrospectiva sense oblidar el present i aprofitant les tècniques i els coneixements de la cuina actual.

CREATIVITAT AMB MIRADA AL PASSAT

CUINA DE RECORDS


La cuina del restaurant Seasons és, sobretot, una cuina de records. És sinònim de viatjar al passat, redescobrir el sabor dels orígens, retornar als aromes que impregnaven les cases dels nostres avantpassats i recuperar, també, el seu objecte entre els fogons: fer gaudir a qui donem menjar.Aquesta reivindicació de la cuina de records arriba al restaurant Seasons amb les elaboracions creatives, les interpretacions modernes i les tècniques d’avantguarda que el xef Xavi Fernàndez empra en els seus plats.En aquest sentit, Xavi Fernàndez s’identifica amb el xef Santi Santamaria, defensor de la cuina tradicional que conviu harmoniosament amb tècniques de la cuina moderna.Mirem al passat per recuperar els sabors autèntics i, també, per seguir indagant en la cuina de records. Una mirada retrospectiva sense oblidar el present i aprofitant les tècniques i els coneixements de la cuina actual.

DELS MILLORS PRODUCTORS

DELS MILLORS PRODUCTORS

DELS MILLORS PRODUCTORS

ELS MILLORS PRODUCTES

ELS MILLORS PRODUCTES


Amb el protagonisme que rep el producte de temporada al restaurant Seasons, és quasi una obligació buscar els millors productes del mercat per traslladar-los als nostres plats. Ferms defensors del producte de proximitat, mantenim una relació estreta amb els petits productors de la comarca, aquells que ens ofereixen una primera matèria d’excel·lent qualitat.Treballem amb els millors proveïdors per tal d’oferir els millors productes de temporada: la tonyina Balfegó, l’arròs Illa de Riu, l’oli de La Boella i les carns Goya de Vitòria en són clars exemples. També les fruites i verdures de l’hort particular i de Pau Gavaldà, del camp de Riudoms; els peixos i mariscos de les llotges de Tarragona, Cambrils i L’Ametlla de Mar; els ocells de la Granja Gaià, o el pa elaborat diàriament a Ca la Felisa, entre d’altres.Qualitat, compromís, dedicació i respecte per la feina ben feta són els valors del restaurant Seasons.

DELS MILLORS PRODUCTORS

DELS MILLORS PRODUCTORS

ELS MILLORS PRODUCTES

ELS MILLORS PRODUCTES


Amb el protagonisme que rep el producte de temporada al restaurant Seasons, és quasi una obligació buscar els millors productes del mercat per traslladar-los als nostres plats. Ferms defensors del producte de proximitat, mantenim una relació estreta amb els petits productors de la comarca, aquells que ens ofereixen una primera matèria d’excel·lent qualitat.Treballem amb els millors proveïdors per tal d’oferir els millors productes de temporada: la tonyina Balfegó, l’arròs Illa de Riu, l’oli de La Boella i les carns Goya de Vitòria en són clars exemples. També les fruites i verdures de l’hort particular i de Pau Gavaldà, del camp de Riudoms; els peixos i mariscos de les llotges de Tarragona, Cambrils i L’Ametlla de Mar; els ocells de la Granja Gaià, o el pa elaborat diàriament a Ca la Felisa, entre d’altres.Qualitat, compromís, dedicació i respecte per la feina ben feta són els valors del restaurant Seasons.

2020

NOUS POSTRES


Culant de xocolata negra amb gelat de vainilla